Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 27.11.2014
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...
mai multe
publicat la 27.11.2014
Unghiera BISALUO
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Placa de tocat fata-verso
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 10 forme pentru briose
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:57
la 09:33
la 09:12
de RODIMUR 8
ieri la 21:15
ieri la 09:18
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
RODIMUR 8
Ureaza-i "La Multi Ani!"
camelia75 1
VERONICA2607 1
DanielaDDB 1
NicoNicolass 1
Rocsi 9
2184 puncte
1124 puncte
RuxyRux 9
1000 puncte
mirela0911 8
vasimur 4
217 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura "Capriciul Doamnei"
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...