Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.04.2015
Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu 200 gr zahar si apa. Albusurile se bat bine cu mixerul, sarea de lamaie si diferenta de zahar (120 gr). Se adauga galbenusurile (cate putin), iar la final se adauga faina si se amesteca...
mai multe
publicat la 04.04.2015
Voturi:30
Voturi:58
Set de 250 forme pentru briose
Veioza OSVINO, LED
Unghiera BISALUO
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 2 borcane de depozitare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:15
de RODIMUR 8
ieri la 23:04
de Caty 3
ieri la 22:18
ieri la 09:29
pe 20.08 la 17:34
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Caty
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
JamilaCuisine 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Blat tort
Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu 200 gr zahar si apa. Albusurile se bat bine cu mixerul, sarea de lamaie si diferenta de zahar (120 gr). Se adauga galbenusurile (cate putin), iar la final se adauga faina si se amesteca...