Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2013
Fructele de mare se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins (eu am ales deja cele curatate ). Se scot pe un servetel pentru a absoarbe uleiul in exces. Se serveste cu salata verde si lamaie .
publicat la 28.12.2015
publicat la 03.12.2015
Tie iti place sa vorbesti la telefon, însa nu-l deschizi niciodata pentru ca nu ai prieteni care sa te sune.
Voturi:66
Voturi:35
Voturi:37
In cont 23
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 08:02
ieri la 07:33
pe 11.07 la 07:36
pe 10.07 la 10:48
pe 09.07 la 08:08
de vasimur 4
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
vasimur
RODIMUR
Rocsi 9
1310 puncte
vasimur 4
1198 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mihaelar63 9
211 puncte
RODIMUR 8
162 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Frittura di pesce (friptura de peste )
Fructele de mare se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins (eu am ales deja cele curatate ). Se scot pe un servetel pentru a absoarbe uleiul in exces. Se serveste cu salata verde si lamaie .