Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.03.2012
Pregătim bucata de mușchi, curățăm usturoiul, facem mici găurele în carne și ascundem usturoiul. Pregătim staniolul, îl ungem cu ulei...apoi asezonam carnea cu condimente după gust. Se da la cuptor pentru circa 45-50 de minute.
publicat la 06.11.2013
publicat la 09.10.2013
Voturi:33
Voturi:48
Voturi:41
In cont 25
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:57
de Constelatialeu 9
ieri la 17:54
de RODIMUR 8
pe 04.10 la 00:41
pe 03.10 la 14:07
pe 03.10 la 11:46
de Rocsi 9
7 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
MotanLaOale
Bucataras
Rocsi
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Mușchi de porc în staniol
Pregătim bucata de mușchi, curățăm usturoiul, facem mici găurele în carne și ascundem usturoiul. Pregătim staniolul, îl ungem cu ulei...apoi asezonam carnea cu condimente după gust. Se da la cuptor pentru circa 45-50 de minute.