Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.04.2021
Se spala carnea de miel. Intr-un vas incapator sa adauga cele 4 lg sare, 1 lamaie stoarsa si condimentele: cimbru, fenicul, ghimbir, busuioc, marar, cuisoare, fenicul si 1 sau 2 litri apa si amestecam marinada. Adaugam carnea de miel...
mai multe
publicat la 02.05.2021
Unghiera BISALUO
Coaster extensibil Cook Concept
Termometru cu ecran LCD
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:33
de Caty 3
ieri la 11:29
ieri la 09:04
pe 15.08 la 12:51
pe 15.08 la 10:21
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Bucataras
Caty
deliciousflavours 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
1172 puncte
Valclaudia 9
300 puncte
Andra_Constantinescu 6
vasimur 4
207 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Friptura de miel cu rucola
Se spala carnea de miel. Intr-un vas incapator sa adauga cele 4 lg sare, 1 lamaie stoarsa si condimentele: cimbru, fenicul, ghimbir, busuioc, marar, cuisoare, fenicul si 1 sau 2 litri apa si amestecam marinada. Adaugam carnea de miel...