Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Unghiera BISALUO
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Suport pentru ustensile de bucatarie
Ciocan pentru carne
Lumanare parfumata
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
la 20:10
de Bucataras 8
la 11:23
pe 25.10 la 21:36
pe 24.10 la 16:29
pe 24.10 la 11:26
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Rocsi
Nepotii_si_bunica 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
vik 1
Rocsi 9
1219 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Andra_Constantinescu 6
1015 puncte
mirela0911 8
1006 puncte
simona72 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.