Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 08.12.2018
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...
mai multe
publicat la 11.12.2018
In cont 4
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Rola de folie pentru prajituri
Set de 2 incaltatoare
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 09:05
ieri la 08:41
ieri la 08:35
pe 24.04 la 08:46
de Retete_gustoase 1
pe 23.04 la 18:17
3 comentarii
2 comentarii
3 voturi
de Constelatialeu 9
vasimur
Sidy
RODIMUR
MotanLaOale
Bucataras Medi 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Cristi Roman 1
stelianaioana 1
teodora 1
Constelatialeu 9
2468 puncte
RODIMUR 8
2101 puncte
vasimur 4
191 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
cristinutanicolita 3
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrav cu zeama de varza si mamaliga
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...