Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 08.12.2018
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...
mai multe
publicat la 11.12.2018
In cont 4
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Pensula de patiserie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:19
de RODIMUR 8
ieri la 23:30
ieri la 21:44
ieri la 10:41
de Constelatialeu 9
pe 01.11 la 17:28
de Caty 3
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
Ioana2002
RODIMUR
vasimur
botcrina 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
georgiaskitchen 1
bubulina44 1
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrav cu zeama de varza si mamaliga
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...