Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 02.04.2012
Pentru început se spală foarte, foarte bine midiile, cu o perie. Se scoate "mustaţa" :)) şi se ţin în apă în jur de 30 minute, pentru a sedimenta eventualele fire de nisip. Se căleşte ceapa + usturoiul (tocate mărunt). Se adaugă midiile apoi...
publicat la 10.03.2015
publicat la 06.03.2015
Astazi ajungi târziu la birou, dar te revansezi plecând mai devreme.
Voturi:37
Voturi:51
Voturi:39
In cont 25
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:37
pe 02.12 la 14:34
pe 02.12 la 11:12
pe 01.12 la 10:57
pe 30.11 la 06:56
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
cristinne 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
aurelya68 1
Rocsi 9
511 puncte
abstract01 1
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
145 puncte
vasimur 4
133 puncte
Adele 4
128 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Midii marinate & Cartofi prăjiţi (Moules & Frites)
Pentru început se spală foarte, foarte bine midiile, cu o perie. Se scoate "mustaţa" :)) şi se ţin în apă în jur de 30 minute, pentru a sedimenta eventualele fire de nisip. Se căleşte ceapa + usturoiul (tocate mărunt). Se adaugă midiile apoi...