Bucataras

8

Bucataras
suprem

Bucuresti

Bucataras din 19.07.2008

RETETE1063
PRIETENI
Retete / Paste

Paste quatro formaggi

In Paste la 5 Iul 2013

Am pus apa la fiert cu putina sare si citiva stropi de ulei. Cind apa a inceput sa fiarba am adaugat tagliatellele (paste proaspete am folosit). In timp ce s-au fiert pastele am preparat compozitia din cele 4 feluri de brinzeturi 1. se dau pe razatoare toate brinzeturile 2. se pune untul...

Paste cu spanac si MIez de lapte Delaco

In Paste la 8 Apr 2013

Pastele se pun la fiert pentru 3-4 minute cu un praf de sare. Cand sunt gata , se scurg si se scot pe un platou. Se pune untul la topit intr-o tigaie, se adauga usturoiul tocat, apoi rosiile uscate si cimbrul. Se lasa putin la calit, se adauga apoi branza taiata rondele si se presara pe...

Paste CANNELLONI cu gorgonzola

In Cannelloni la 7 Mar 2012

Pentru a pregati pastele cu ou - puneti faina intr-un vas, adaugati in mijloc ouale, sarea, uleiul de masline, 100 ml apa si framantati pana ce aluatul devine moale si elastic. Intindeti aluatul si taiati patrate cu latura de aproximativ 10 cm. Fierbeti-le in apa cu putina sare timp de 1 minut....

Gorgonzola cu paste, radicchio si cartofi

In Paste la 7 Mar 2012

Amestecati faina cu oualele si framantati-le pentru aproximativ 15 minute. Lasati aluatul la frigider 30 de minute. Apoi intindeti aluatul  pana cand obtineti o foaie subtinere si taiati-l cercuri mici (lasagnette). Puneti apa la fiert. Cand acesta da in clocot adaugati cercurile de...

Margueritte cu somon afumat

In Tortellini la 29 Aug 2009

Pastele se fierb, iar somonul il cumparam gata afumat. Pentru sos: 1. Incingem uleiul intr-o tigaie, adaugam ceapa, ciupercile si usturoiul si le calim 8-10 minute pina se inmoaie 2. Adaugam vinul si fierbem la foc iute, amestecind, pina se evapora cea mai mare parte a lichidului 3....

Cannelloni con carne

In Cannelloni la 30 Apr 2009

Se pun ceapa si usturoiul  la calit in ulei de masline, apoi, cind s-au inmuiat, carnea si amestecam. Adaugam supa de legume, condimentam si lasam sa fiarba la foc potrivit. Cind carnea e bine patrunsa se adauga vinul si amesteca pina scade foarte mult. La final punem...

Cuibusor de pasarele a la Ludmila

In Spaghete la 30 Apr 2009

Prepararea se poate imparti in 2 etape. In prima etapa – pipotele de pasare le spalam si le curatam. Morcovul il dam prin razatoare ,ceapa o taiem in semiluna si impreuna cu ciupercile taiate le prajim in ulei,cu capacul pus cam 7-9 min. Dupa ce am prajit legumele,adaugam...

Spaghetti a la trapanese

In Spaghete la 17 Mar 2009

spaghetele trebuie intotdeauna sa fie fierte al dente, adica exact cit sa fie patrunse, sa nu fie lasate pina se umfla, e pacat de ele, fiindca isi schimba gustul din cauza aportului sporit de apa. Sa vedem cum se prepara sosul: - incalzim migdalele intr-o tigaie uscata, dupa care le...

Afisate 31 - 38 din 38 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]