Bucataras

8

Bucataras
suprem

Bucuresti

Bucataras din 19.07.2008

RETETE1062
PRIETENI
Retete / Bucatarasi celebri

Salata de cartofi cu lapte batut

In Robert Rainford la 30 Mai 2009

Fierbeti cartofii, cu sare, intr-o oala mare, timp de 15-20 minute sau pina s-au patruns bine. Luati-i de pe foc si lasati-i sa se raceasca Amestecati intr-un castron feliile de ardei cu oul taiat cubulete, cu muraturile si cu ceapa verde Taiati cartofii in bucati mici. Puneti cartofii si...

Sufleu de dovlecel

In Jakob Hausmann la 30 Mai 2009

Se preincalzeste cuptorul la 200 grade. Se spala dovleceii, se curata de codite, se rad grosier. Se pun intr-o tigaie si se inabusa la foc moderat, pina se evapora lichidul. Se scot si se pun intr-o sita pentru a se scurge bine. Pentru sosul bechamel se incalzeste incet untul intr-un vas,...

Somon in sos alla diavola

In Jakob Hausmann la 16 Mai 2009

Somonul se prepara in tigaia de teflon sau pe gratar Ceapa, usturoiul si ardeiul iute se calesc in ulei de masline, apoi se adauga mustarul. Se stinge cu  vinul rosu. Se adauga sucul de tomate si se scade pina se obtine un sos consistent. La sfirsit se adauga ierburile aromate. 1/2 lg de...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Ceva cu nişte bani, o vizită neaşteptată şi o bucurie mai spre seară. Scuze, astăzi ni s-a îmbolnăvit specialistul in horoscop. Chiar n-ai recunoscut din prima stilul lui Nety?

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]