Bucataras

8

Bucataras
suprem

Bucuresti

Bucataras din 19.07.2008

RETETE1063
PRIETENI
Articole

Consorțiul Gorgonzola DOP încheie prima jumătate a anului 2024 prin participarea la Summer Fancy Food în New York

In Bucataras in oras, la: 28 Iun 2024

 Consorțiul Gorgonzola DOP a încheiat prima jumătate a anului 2024 participând la Summer Fancy Food din New York. Summer Fancy Food, un târg comercial prestigios din SUA, a fost programat pentru perioada 23-25 iunie la Jacob K. Javits Convention Center. Acest eveniment,...

Cum este folosită Gorgonzola în bucătăria Internațională

In Bucataras in oras, la: 28 Iun 2024

Brânza Gorgonzola, cu textura sa cremoasă și aroma distinctivă, este un ingredient versatil apreciat nu doar în Italia, ci și în bucătăriile din întreaga lume. Această brânză albastră oferă un gust unic care poate transforma feluri simple în...

Asocierea brânzei Gorgonzola cu vinurile Italiene

In Bucataras in oras, la: 28 Iun 2024

 Brânza Gorgonzola, cu textura sa cremoasă și aromele complexe, este una dintre cele mai renumite brânzeturi albastre din lume. Italienii, cunoscuți pentru pasiunea lor pentru mâncare și vinuri, au perfecționat arta de a asocia Gorgonzola cu diverse tipuri de vinuri,...

Doar 427 de persoane din lume știu să facă adevărata Gorgonzola (cea cu marca DOP)

In Bucataras in oras, la: 28 Iun 2024

Gorgonzola, una dintre cele mai renumite brânzeturi albastre din lume, are o poveste fascinantă și un proces de producție unic, care este păstrat și protejat cu mare grijă. Deși brânza este cunoscută și apreciată pe tot globul, doar un număr foarte restrâns de oameni...

Lucruri mai puțin știute despre Gorgonzola: cum trebuie păstrată sau consumată

In Bucataras in oras, la: 28 Iun 2024

Gorgonzola este astăzi al treilea cel mai important brânză DOP italiană pe bază de lapte de vacă. Această brânză cu mucegai ascunde multe curiozități pe care poate nu mulți le cunosc. De exemplu, se numără printre alimentele care ar putea ajuta la prevenirea Alzheimerului,...

Evoluția celebrului sos gorgonzola

In Bucataras in oras, la: 28 Iun 2024

Sosul Gorgonzola nu are un inventator clar documentat, deoarece acesta a evoluat natural din utilizarea brânzei Gorgonzola în bucătăria italiană. Gorgonzola, o brânză cu mucegai albastru produsă în Italia de mai multe secole, a fost folosită în diverse...

Cum se prepară brânza gorgonzola

In Bucataras in oras, la: 28 Iun 2024

Gorgonzola DOP este o brânză deosebită, produsă cu măiestrie și tradiție din lapte integral de vacă pasteurizat, provenit din fermele situate în zona de origine. Această brânză italiană renumită este realizată printr-un proces meticulos care implică adăugarea de...

Celebrul Jamie Oliver adoră Farfallele cu gorgonzola și pere

In Bucataras in oras, la: 28 Iun 2024

Jamie Oliver este un bucătar celebru și personalitate de televiziune britanică, cunoscut pentru abordarea sa accesibilă și inovatoare în gătit. Născut pe 27 mai 1975 în Clavering, Essex, Oliver a început să gătească la o vârstă fragedă în restaurantul...

Când un chef japonez, Keita Yuge, pariază pe brânza gorgonzola și câștigă Campionatului Mondial de Paste Barilla

In Bucataras in oras, la: 28 Iun 2024

Tradiția italiană a pastelor a întâlnit utilizarea rafinată a ingredientelor tipic asiatice, în special cele fermentate, iar din această combinație s-a născut Penne al Gorgonzola with Japanese Aromas, un preparat care i-a adus lui Chef Keita Yuge titlul de Maestru al...

Tipuri de brânză Gorgonzola Picantă. Oferă cel mai interesant contrast de arome!

In Bucataras in oras, la: 28 Iun 2024

 Brânza Gorgonzola, brânză italiană tradițională, vine în două varietăți principale: Gorgonzola Dulce și Gorgonzola Picantă. Iată prin ce se remarcă aceasta din urmă. Caracteristicile Gustului Gorgonzola Picantă are un gust mult mai intens și picant....

Afisate 31 - 40 din 1420 articole    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]