Bucătărași, atât vreau să știu, sunteți gata pentru noi provocări frumoase? :)
De ce va întreb, deși bănuiesc eu cam care e raspunsul: de astăzi, prietenul nostru, jurnalistul Cosmin Dragomir de la Gastroart.ro va avea pentru voi, în fiecare săptămână,...
Dragi bucătărași, a venit vremea să vă dezvălui detaliile celei de-a doua ediții a concursului "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale".
În perioada 5 iunie-5 iulie, s-a desfășurat prima etapă a concursului Delikat pe Bucataras.ro, etapă la...
Dragi bucătărași, așa cum ați observat, site-ul Bucataras.ro s-a colorat astăzi cu o mulțime de rețete minunate care aveau ca element comun folosirea noilor condimente Delikat, cu ingrediente 100% naturale.
A venit vremea să vă dezvălui tuturor prin ce magie au poposit aceste...
A inceput sezonul gratarelor. Cum avem program de iesit la padure aproape in fiecare weekend, nu vom merge cu familia si cu prietenii avand la noi doar cate o punga de biscuiti si cate un fruct. Vom lua macar doua tipuri de carne de gratar si ne vom asigura ca fiecare participant la intalnire va...
Pe 6 iunie 2018, la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti, va avea loc o noua editie a Food Bloggers Conference, evenimentul dedicat food bloggerilor, celor pasionati de online si gastronomie, specialistilor din industrie si reprezentantilor celor mai active branduri de pe piata in mediul...
Dragii mei, m-am gandit ca DOUA picnicuri, unul fizic, altul virtual, nu au cum sa strice, dimpotriva, cred ca ambele va vor bucura.
Iata ca la scurt timp dupa lansarea invitatiei la traditionalul picnic al comunitatii noastre vesele - si pofticioase - adaug inca o invitatie cu arome...
Miercuri, 23 mai, de la 18:00, sunteti asteptati la Restaurantul Pescăruș din Parcul Herăstrău pentru a vorbi despre istoria gastronomiei românești și despre rețetele de acum aproximativ 150 de ani.
Simona Lazăr, Cosmin Dragomir și Chef Vasile Nicolae, alături de alți...
Dacă-ți plac destinațiile care abundă în preparate din bucătăria internațională, sau ești acel călător care vrea să testeze cât mai multe din deliciile tradiționale locale, Malta e locul următoarei tale vacanțe. Pentru că are de toate, atât când vine vorba...
Bucatarasi dragi, cred ca e vremea de o intalneala vesela si frumoasa cum numai noi stim sa avem, asa ca iata o invitatie speciala pentru voi :)
Stiu ca anuntul s-a lasat asteptat un pic mai mult decat in anii trecuti, insa gataaa, planetele s-au aliniat minunat si de data aceasta si va anunt...
Dragii mei bucatarasi harnici,
Ne mai despart doar cateva zile de maratonul bunatatilor cu specific pascal. Pentru ca stiu cat de inventivi si perfectionisti sunteti si ca mereu cautati sa imbunatatiti retetele consacrate ale altor ani, abia astept sa vad cu ce ne veti mai uimi de data...
Provocarea GastroArt - Retete romanesti vechi in reinterpretarea bucatarasilor
Bucătărași, atât vreau să știu, sunteți gata pentru noi provocări frumoase? :) De ce va întreb, deși bănuiesc eu cam care e raspunsul: de astăzi, prietenul nostru, jurnalistul Cosmin Dragomir de la Gastroart.ro va avea pentru voi, în fiecare săptămână,...
CONCURS: Gătește cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale și câștigă premii de senzație
Dragi bucătărași, a venit vremea să vă dezvălui detaliile celei de-a doua ediții a concursului "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale". În perioada 5 iunie-5 iulie, s-a desfășurat prima etapă a concursului Delikat pe Bucataras.ro, etapă la...
Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale - Câștigătorii primei etape
Dragi bucătărași, așa cum ați observat, site-ul Bucataras.ro s-a colorat astăzi cu o mulțime de rețete minunate care aveau ca element comun folosirea noilor condimente Delikat, cu ingrediente 100% naturale. A venit vremea să vă dezvălui tuturor prin ce magie au poposit aceste...
S-a dat startul la gratare. Fara dureri abdominale
A inceput sezonul gratarelor. Cum avem program de iesit la padure aproape in fiecare weekend, nu vom merge cu familia si cu prietenii avand la noi doar cate o punga de biscuiti si cate un fruct. Vom lua macar doua tipuri de carne de gratar si ne vom asigura ca fiecare participant la intalnire va...
Te asteptam la o noua editie Food Bloggers Conference
Pe 6 iunie 2018, la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti, va avea loc o noua editie a Food Bloggers Conference, evenimentul dedicat food bloggerilor, celor pasionati de online si gastronomie, specialistilor din industrie si reprezentantilor celor mai active branduri de pe piata in mediul...
Retete pentru un picnic delicios
Dragii mei, m-am gandit ca DOUA picnicuri, unul fizic, altul virtual, nu au cum sa strice, dimpotriva, cred ca ambele va vor bucura. Iata ca la scurt timp dupa lansarea invitatiei la traditionalul picnic al comunitatii noastre vesele - si pofticioase - adaug inca o invitatie cu arome...
Invitație la eveniment: lansarea volumului “Bucătăria română 1865” de Christ Iónnin
Miercuri, 23 mai, de la 18:00, sunteti asteptati la Restaurantul Pescăruș din Parcul Herăstrău pentru a vorbi despre istoria gastronomiei românești și despre rețetele de acum aproximativ 150 de ani. Simona Lazăr, Cosmin Dragomir și Chef Vasile Nicolae, alături de alți...
Fă o plimbare în Malta și bucură-te de deliciile tradiționale
Dacă-ți plac destinațiile care abundă în preparate din bucătăria internațională, sau ești acel călător care vrea să testeze cât mai multe din deliciile tradiționale locale, Malta e locul următoarei tale vacanțe. Pentru că are de toate, atât când vine vorba...
Pe locuri, fiti gata, PICNIC!
Bucatarasi dragi, cred ca e vremea de o intalneala vesela si frumoasa cum numai noi stim sa avem, asa ca iata o invitatie speciala pentru voi :) Stiu ca anuntul s-a lasat asteptat un pic mai mult decat in anii trecuti, insa gataaa, planetele s-au aliniat minunat si de data aceasta si va anunt...
Nou CONCURS culinar: Bunătăți de Paște
Dragii mei bucatarasi harnici, Ne mai despart doar cateva zile de maratonul bunatatilor cu specific pascal. Pentru ca stiu cat de inventivi si perfectionisti sunteti si ca mereu cautati sa imbunatatiti retetele consacrate ale altor ani, abia astept sa vad cu ce ne veti mai uimi de data...