Oricât de mult îți plac pastele și pizza italienilor sau vreun preparat exotic pe care l-ai testat la restaurant și apoi l-ai făcut acasă, mereu te întorci la câte o mâncare tradițională românească care, parcă este mai gustoasă și te...
Fie că ai ajuns acasă prea târziu pentru o masă copioasă sau îți vin într-o vizită neașteptată câțiva prieteni apropiați, te vezi în situația de a pregăti rapid o gustare care trebuie să arate și bine, ca să o consumi cu plăcere și ca să-ți...
Daca pleci din Bucuresti spre munte, ar fi bine sa faci un popas pe DN1 - in curtea Laboratorului DULCELLE, inainte de a intra in Campina, pentru a gusta din minunatiile pe care echipa de acolo le creeaza.
Situat in localitatea Banesti - Prahova, lipit practic de DN1 - pe sensul de mers...
Mamica frumoasa si bogata a trei copii minunati, gospodina in adevaratul sens al cuvantului, ne rasfata mereu cu mancaruri felurite si gustoase.
S-a alaturat comunitatii in urma cu 10 ani si de atunci ne-a impartasit aproape 1500 de retete frumoase si, asa cum spune si ea, a evoluat frumos...
Vara este sezonul deserturilor racoroase si aromate, tocmai de aceea trebuie sa iti pui imaginatia la incercare si sa gatesti tot ce iti trece prin cap. Spre exemplu, daca esti un iubitor de sampanie si vrei sa incluzi aceasta bautura cu bule in deserturile tale favorite, ai putea invata cateva...
Dragi bucatarasi harnici si inspirati,
Vara si-a intrat bine in drepturi, motiv pentru care ne rasfatam cu preparate dintre cele mai racoritoare, proaspete si pline de culoare.
Stiu ca voi sunteti cei mai talentati si priceputi bucatarasi si ca pregatiti numai bunatati,...
Sagetator prin zodie, modesta si mereu o prezenta placuta alaturi de noi, marturiseste ca ii place sa lucreze cu copiii, preda limba franceza si il admira... pe Chef Bontea :))
Spune ca ii place sa calatoreasca, sa fotografieze si sa prajitureasca. Toate calitatile unui bucataras...
Ușor de făcut și delicioase, brioșele reprezintă desertul perfect pentru orice ocazie. Fie că îți vin prieteni în vizită, vrei să-i faci o surpriză cuiva drag sau se anunță o petrecere cu pretenții, cu brioșele vei avea succes în orice situație și vei...
Se spune despre el ca este cel mai harnic Motan Bucatar si... chiar asa este!
A tot dat tarcoale siteului bucataras, apoi si-a luat inima in dinti si s-a alaturat frumoasei noastre comunitati culinare si de atunci au trecut 10 ani frumosi si harnici.
Bucataras Minunat, cu peste 900...
Leoaica prin forma si fond, temerara, harnica si pasionata mai nou de Pavlove apetisante, astazi o (re)descoperim cu drag pe Clementina si ale ei pasiuni mai mult sau mai putin ascunse :))
Stim cu totii ca ar servi la mic dejun, pranz, cina si desert, numai coaste, dar cand vine vorba de...
5 preparate traditionale romanesti pe care le poti pregati rapid
Oricât de mult îți plac pastele și pizza italienilor sau vreun preparat exotic pe care l-ai testat la restaurant și apoi l-ai făcut acasă, mereu te întorci la câte o mâncare tradițională românească care, parcă este mai gustoasă și te...
3 idei de gustari rapide, pentru orice ocazie
Fie că ai ajuns acasă prea târziu pentru o masă copioasă sau îți vin într-o vizită neașteptată câțiva prieteni apropiați, te vezi în situația de a pregăti rapid o gustare care trebuie să arate și bine, ca să o consumi cu plăcere și ca să-ți...
Un Laborator Ultramodern de Cofetarie si Ciocolaterie se ridica pe DN1 - la intrarea pe Valea Prahovei (P)
Daca pleci din Bucuresti spre munte, ar fi bine sa faci un popas pe DN1 - in curtea Laboratorului DULCELLE, inainte de a intra in Campina, pentru a gusta din minunatiile pe care echipa de acolo le creeaza. Situat in localitatea Banesti - Prahova, lipit practic de DN1 - pe sensul de mers...
Interviurile noi Bucataras: Laurenta
Mamica frumoasa si bogata a trei copii minunati, gospodina in adevaratul sens al cuvantului, ne rasfata mereu cu mancaruri felurite si gustoase. S-a alaturat comunitatii in urma cu 10 ani si de atunci ne-a impartasit aproape 1500 de retete frumoase si, asa cum spune si ea, a evoluat frumos...
3 deserturi cu sampanie dupa care te vei topi
Vara este sezonul deserturilor racoroase si aromate, tocmai de aceea trebuie sa iti pui imaginatia la incercare si sa gatesti tot ce iti trece prin cap. Spre exemplu, daca esti un iubitor de sampanie si vrei sa incluzi aceasta bautura cu bule in deserturile tale favorite, ai putea invata cateva...
Concurs culinar - Vara in farfurie
Dragi bucatarasi harnici si inspirati, Vara si-a intrat bine in drepturi, motiv pentru care ne rasfatam cu preparate dintre cele mai racoritoare, proaspete si pline de culoare. Stiu ca voi sunteti cei mai talentati si priceputi bucatarasi si ca pregatiti numai bunatati,...
Interviurile noi Bucataras: Rahela Pascu (EuMimi)
Sagetator prin zodie, modesta si mereu o prezenta placuta alaturi de noi, marturiseste ca ii place sa lucreze cu copiii, preda limba franceza si il admira... pe Chef Bontea :)) Spune ca ii place sa calatoreasca, sa fotografieze si sa prajitureasca. Toate calitatile unui bucataras...
5 secrete pentru briose delicioase si colorate
Ușor de făcut și delicioase, brioșele reprezintă desertul perfect pentru orice ocazie. Fie că îți vin prieteni în vizită, vrei să-i faci o surpriză cuiva drag sau se anunță o petrecere cu pretenții, cu brioșele vei avea succes în orice situație și vei...
Interviurile noi Bucataras: Vladimir (MotanLaOale)
Se spune despre el ca este cel mai harnic Motan Bucatar si... chiar asa este! A tot dat tarcoale siteului bucataras, apoi si-a luat inima in dinti si s-a alaturat frumoasei noastre comunitati culinare si de atunci au trecut 10 ani frumosi si harnici. Bucataras Minunat, cu peste 900...
Interviurile noi Bucataras: Clementina (Constelatieleu)
Leoaica prin forma si fond, temerara, harnica si pasionata mai nou de Pavlove apetisante, astazi o (re)descoperim cu drag pe Clementina si ale ei pasiuni mai mult sau mai putin ascunse :)) Stim cu totii ca ar servi la mic dejun, pranz, cina si desert, numai coaste, dar cand vine vorba de...