Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.03.2013
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...
mai multe
publicat la 22.03.2013
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 10 forme pentru briose
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Perna ergonomica Karll
Perie de pantofi
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 16:21
de vasimur 4
la 15:43
de Bucataras 8
ieri la 17:53
ieri la 09:40
pe 03.09 la 10:18
de Rocsi 9
8 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
Caty
RODIMUR
Cocktail_of_Senses 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
adnas54 1
soryna1981 1
Betty96 1
Lizicat 1
RODIMUR 8
2216 puncte
vasimur 4
1236 puncte
Rocsi 9
1201 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
Caty 3
111 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...