
publicat la 26.09.2012
publicat la 26.09.2012
publicat la 07.09.2012
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Barcute de vinete
Incalzim cuptorul la 190C si ungem cu ulei o forma dreptunghiulara. Taiem vinetele in jumatate, scobim miezul lasand 1 cm grosimea barcutei si il taiem cubulete. Calim intr-o tigaie in putin ulei ceapa taiata solzisori si usturoiul pisat, apoi adaugam ardeiul taiat feliute pana cand se...
Kohlrabi subji
Punem semintele de chimen in ulei incins, iar cand incep sa pocneasca adaugam ceapa taiata solzisori si usturoiul tocat. Cand ceapa a devenit sticloasa punem si rosia taiata feliute si boiaua. Intre timp, gulia si dovlecelul se curata de coaja si se taie cubulete. De la gulie putem folosi si...
Fasole frecata cu inele de ceapa si cabanos
Fasolea muiata se pune la fiert cu sare si o ceapa taiata in sferturi. Schimbam apa in timp ce fierbe punand mereu apa clocotita in locul celei vechi. Cand a fiert, o separam de legume si o pasam. Incingem uleiul intr-un vas separat si calim cealalta ceapa taiata solzisori. Adaugam putina...
Butoiase din dovleac cu spanac si leurda
Dovleceii se spala, se taie cotorul si se impart in 3 bucati. Se scobeste miezul lasand o margine de cca 0.5cm, apoi se pun in apa cu sare cand incepe a clocoti. Ii lasam putin, cca 10min, apoi ii scoatem la scurs. Usturoiul pisat se pune la calit in ulei de masline, apoi se adauga leurda...