Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 26.01.2016
Blatul Se cerne făina, cacao și praful de copt; se amestecă într-un bol încăpător toate ingredientele, până se obține un aluat elastic și ușor de modelat. Se oprește un sfert din aluat, se învelește în folie alimentară și se dă la...
publicat la 02.02.2016
Voturi:31
Perna ergonomica Karll
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Lumanare parfumata
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:43
de Constelatialeu 9
pe 20.04 la 18:11
pe 18.04 la 22:32
pe 18.04 la 22:01
pe 17.04 la 16:22
4 comentarii
de RODIMUR 8
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Ina
Constelatialeu
Constelatialeu 9
2468 puncte
RODIMUR 8
2101 puncte
vasimur 4
191 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
cristinutanicolita 3
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tarta cu ciocolata si ricotta
Blatul Se cerne făina, cacao și praful de copt; se amestecă într-un bol încăpător toate ingredientele, până se obține un aluat elastic și ușor de modelat. Se oprește un sfert din aluat, se învelește în folie alimentară și se dă la...